Algemene voorwaarden
01. PRIVACYBEPALING
DragonFly Amusement zal uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor het verwerken en verzenden van uw bestellingen. Uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden

02. IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

DragonFly-Amusement
Lindelaan 27
5381 GJ Vinkel
Nederland
Kamer van koophandel: 17228667
VAT NL: 1498.36.156.B.01
Rabobank: 1076 83 857
IBAN: NL20 RABO 1076 83 857
BIC: RABONL2U
telefoon : 06-10458422


03. BETALINGSMOGELIJKHEDEN
U dient uw bestellingen bij DragonFly Amusement vooraf over te betalen per bank of PayPal. Als u uw bestelling bij ons komt afhalen, kunt u ter plekke betalen met PIN of in contanten. Wij zenden wereldwijd per TNT Express. Binnen Nederland hebt u tevens de keuze uit PostNL.

PayPal
Als u kiest voor een betaling met PayPal dan wordt de betaling verzorgd door Docdata Payments. Met PayPal kunt u veilig en snel online betalen. U betaalt dan wel 5% extra kosten over het totaalbedrag. PayPal betalingen komen meteen bij ons binnen zodat we uw order zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Vooruitbetaling per bank
Als u kiest voor betaling per bank dient u het totaalbedrag binnen 7 werkdagen aan ons over te maken. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een e-mail met daarin onze bankgegevens en het ordernummer dat u bij de overschrijving dient te vermelden. Uw bestelling wordt pas verzonden wanneer het complete orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven. Houdt er hierbij rekening mee dat uw overschrijving vaak één a twee werkdagen nadat het geld van uw rekening is afgeschreven op onze bankrekening wordt bijgeschreven.

Contant of per pin in onze showroom
U kunt uw bestelling ook op afspraak komen afhalen in onze showroom. U kunt hier betalen met contant geld of PIN.


04. VERZENDING EN VERZENDKOSTEN
Wanneer u wilt weten wat de verzendkosten zijn naar uw adres, neem dan contact met ons op, geef uw complete adres met postcode door, wij zullen u dan zsm de betreffende kosten aan u laten weten.

Pachislo, Pachinko of Arcadekast
Iedere machine wordt voor verzending eerst nog eens extra getest, en daarna zorgvuldig ingepakt. Wij versturen uw pachinko of pachislo op een kleine pallet, zodat u er zeker van bent dat deze onbeschadigd aankomt.

Uw machine wordt verzekerd verstuurd met waardeaangifte zodat, wanneer er toch nog iets mocht gebeuren met uw machine, TNT Express de schade zal vergoeden. Wij zullen dan onze uiterste best om samen een goede oplossing te vinden.

PCB en onderdelen
Kleinere zendingen zullen gewoon via de pakketpost van PostNL worden verstuurd en in veel gevallen dus niet meer dan €8,- bedragen.


05. GARANTIE
Bij defecten aan hardware of accessoires hanteren wij een garantietermijn van 6 maanden. Gebruiksschade en schade door ondeugdelijk gebruik (zoals waterschade, val- en stootschade of schade door ruw gebruik) vallen niet onder de garantie. Ditzelfde geldt voor batterijen, accu's en lampen.

Op gebruikte videokasten geven wij 2 maanden garantie

Als bij het repareren geconstateerd wordt dat het defect buiten de garantie valt of dat het defect ontstaan is door oneigenlijk gebruik, houden wij het recht om de reparatie en materiaalkosten aan u te facturen.

De kosten van het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Eventuele schade tijdens een retourzending naar ons is tevens voor uw eigen risico.

Het is ook mogelijk om op afspraak langs te komen met uw machine. Wij kijken dan ter plekke of het mogelijk is de reparatie direct af te handelen, of dat u het apparaat bij ons achter moet laten.

Voor vragen en ondersteuning bij uw aankoop kunt u ons uiteraard altijd via mail contacteren.

06. RUILEN
Uw bestelde artikelen mogen binnen 7 dagen na ontvangst geruild worden mits onbeschadigd. Vergeet niet uw factuur bij te voegen en duidelijk te vermelden voor welk product u uw product wilt ruilen. De waarde van de retour gezonden producten dient volledig te worden besteed. U kunt het product ook komen ruilen in onze showroom mits u de factuur meeneemt die bijgeleverd wordt. Wij geven geen geld terug!

07. AANVULLENDE VOORWAARDEN
DragonFly Amusement heeft altijd het recht een bestelling te weigeren cq te annuleren zonder opgaaf van reden.

DragonFly Amusement levert enkel aan particulieren en is daarom niet verplicht bestellingen te leveren aan handelaren (bijvoorbeeld 10x dezelfde game)

DragonFly Amusement is niet verplicht bestellingen te leveren waarvan de prijs foutief is doorgegeven door een leverancier of een product waarvan de prijs door een technische fout verkeerd op de site is weergegeven.

DragonFly Amusement is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in omschrijvingen van producten op de website.
Arcadekasten
Over ons
Contact
Routebeschrijving
Garantie
Verzending/betaling
Feedback van klanten