Over ons
DragonFly Amusement is een van de grootste leveranciers van Japanse speelautomaten, zoals pachislo's en pachinko's, in de Benelux. Voor pachinko machines zijn wij zelfs de grootste in Europa. Ook kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment Arcade kasten, PCB's en Neo Geo MVS. Onze naam zegt het eigenlijk al, wij kunnen zorgen voor meer amusement in uw leven

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Arcade en zodoende een groot netwerk opgebouwd. Bent u op zoek naar een titel die wij niet op voorraad hebben, dan is de kans groot dat we hier wel voor u aan kunnen komen.

Zo'n vijf jaar geleden ontdekten wij de Japanse pachinko en pachislo machines. We raakten in de ban van deze prachtige kunstwerkjes van design en techniek. Nadat we onze eerste machine hadden geimporteerd was er datzelfde gevoel als we destijd hadden met Arcadekasten. Op aandringen van vrienden en kennissen uit verschillende internetfora, besloten we deze machines naar Nederland te halen. Met succes, want vele medelanders zijn inmiddels net zo verslingerd aan pachinko's en pachislo's als wij. En ook uit het buitenland is er steeds meer vraag.

Bij ons staat betrouwbaarheid, vriendelijkheid, service en nauwgezetheid hoog in het vaandel. Wij leveren u zo goed als nieuwe, schoongemaakte en geteste machines. Ook na verkoop leveren wij u volledige service.

Wij wensen u veel plezier op onze site en we hopen dat u hier vindt wat u zoekt.

Maak vrijblijvend een afspraak om eens te komen spelen in onze showroom, de koffie staat voor u klaar.

Bedrijfsinformatie
DragonFly-Amusement
Lindenlaan 27
5381 GJ Vinkel
Nederland
Kamer van koophandel: 17228667
telefoon : 06-10458422
Arcadekasten
Over ons
Contact
Routebeschrijving
Garantie
Verzending/betaling
Feedback van klanten