Wat is Pachislo?
Een pachislo is de Japanse variant van een fruitkast. Omdat gokken daar verboden is, stoppen de rollen niet automatisch, maar moet je dat handmatig doen door middel van de drie rode knoppen aan de voorkant van de machine. Op die manier is het als het ware een soort behendigheidsspel, hoewel geluk vaak nog een overheersende factor blijft. Een ander verschil met de gokkasten zoals wij die kennen, is dat ze niet op geld werken, maar op speelmunten. Deze tokens zijn in de speelhallen van Japan om te ruilen voor knuffels en andere prijzen.
Entertainmentmachine
Een Pachi-Slot is vaak uitgerust met een LCD scherm, waarop verschillende filmpjes te bekijken zijn en bonusgames te spelen. Ook dit is weer gedaan om het minder een gokautomaat te maken, maar een volwaardige entertainmentmachine. Om de aandacht te trekken geven ze bovendien fraaie lichtshows weg. Onze machines komen rechtstreeks uit de Japanse speelhallen. Ze mogen daar maximaal 2 jaar staan, voordat ze moeten worden vervangen. Sommige apparaten worden eerder vervangen omdat er teveel van zijn ingekocht of ze minder populair blijken. Deze zijn dus bijna gloednieuw.
De pachislo's zijn erg populair bij verzamelaars, door hun fraaie vormgeving en verslavende gameplay. Hun kleine formaat (81cm x 47,5 cm x 42,5 cm), maakt ze ideaal om een plek te geven in elk interieur. Het zijn echte blikvangers waar u jaren plezier van hebt. Ze wegen ongeveer 45 kilo.
Machines
Bekijk onze pachislo's
Inclusief
Iedere pachislo wordt geleverd met:
 
250 tokens
originele muntenbak
deursleutel
settingskey
volumeregelaar
240 volts voeding
Gebruiksaanwijzing (Engels)
6 maanden garantie
Over pachinko
Wat is dan pachinko?